Atlasjet reklamları bilinçaltı telkinler

Atlasjet firmasının reklamlarını görmeyeniniz pek azdır sanırım. Son zamanlarda cinselliğe vurgu yapılan reklamlarda oldukça fazla yer veriliyor. Her bir reklamda kılıfına uydurularak hazırlanan sloganlar insanımızın bilinçaltına göndermeler yapıyor. 

Birinci reklamda "69'u çok seveceksiniz, ilk 69 koltuk 69 tl" denmiş.  69'un bir seks pozisyonu olduğunu söylememe gerek yok herhalde.
İkinci reklamda "bacaklarınızı çok seviyoruz" sloganı atılmış. 
Ve bir sonrakinde ise "77 santimin kıymetini oturanlar bilir" sloganı yer alıyor. Bunun için ise Atlas jet'te koltuk aralıkları 77 santime çıkarıldığı açıklaması yer alıyor. 

Atlasjet'in diğer reklamlarında ise; "Biz ikinciyiz ama bizimki 77 santim" "İki tık tık bir şık şık" sloganları bulunuyor.
Atlasjet'in bu tür bilinçaltına yönelik reklamları oldukça fazla.

Atlasjet'ten subliminal mesajlar

10 yorum:

  1. valla benim hiç aklıma gelmezdi, kusura bakmayın siz artık iyice şüpheci olmuşsunuz, biraz da aklınız fikriniz sekse çalışıyor 69 , 77, 45, 50 rakam rakamdır...bacaklarınızı çok seviyoruz da bana tuhaf gelmedi sinemada, otobüste otururken bacaklarım mahvoluyor dar koltuklar yüzünden inene kadar kraplar giriyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım sen fazla iyi niyetlisin :) bunu internette de baya bir konuşmuştu insanlar hatırlıyorum ..

      Sil
    2. Hazel'im valla bekar olduğum için bir rakamın böyle ayıp şeylerle ilişkisini ilk kez burada duydum. Yeminle ilk kez duyuyorum, belki de fazla iyi niyetliyimdir:))

      Sil
  2. Bu bir satma yöntemidir. İnsanların cinsel isteklerini kendileriyle geçiş sağlayıp bilinçte kayıt ihtimalini arttırır. Aslında bu tarz cinsellik çağrışımlarını yapsınlar ne de olsa şeriat ülkemde kol geziyor. Sonra onlar kol kesecek tabi. Farklı bir açıdan baktım evet, ama bu da ayrı bir gerçek. Bilince dinciliği yerleştireceklerse, cinselliği yerleştirsin daha iyi. En azından kendine özgü bir bilince sahip olursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha dincilik!(buda nasıl bir terimse)insanların sekse yönelmesinden, çok çok afedersiniz ama mastürbasyona, gayri meşru ilişkilere yönelmesinden daha kötü öyle mi?eğer cidden bunu destekliyorsaniz siz gerçekten korkuyorsunuz!neden mi?BILMEDIĞINIZDEN!DINIMIZIN GÜZELLIKLERINI RUHUNUZDA YAŞAYİP TATMADIGINIZDAN!Emin olun dinden zarar gelmez.Tüm derinlikleri ruhunuzda doyasıya yaşamanız temennisiyle:)Ayrıca ülkemizde şeriatın kol gezdiği falan yok.Tam aksine özgürlüğü eline verilen milletin her fırsatta mızıkçı çocuklar gibi çıkarttığı fesatlar var.onlar kendilerini iyi bilirler.herşeye anlamsizca karşı çıkıp sonra yapılan tüm hizmetleride onlar sömürürcesine kullanırlar.ve emin olun onlar çok MODERNLER!!!İşte ülkemde kol gezenler bunlar.şu at gözlüklerinden kurtulun artık!kimse size bişeyi kabul edin demiyor.saygı duymanız yeterli.tıpkı bizim size yaptığımız gibi!!!yani yiğidi öldürün ama hakkını verin.vermiyorsanizda yemeyin!!yaptığı hizmetlerden faydalanmayın!ah daha söyleyecek ne çok lafım var....neyse!
      Betül

      Sil
    2. Hey Adsız Betül, hoş geldin en azından benle iletişime geçerek biraz da olsa düşünmeyi öğrenefceğin için şanslısın seni keretaaa ;I Bak senin gibi türler her zaman doğru düşündüğünü zanneder, ama bir gerçek vardır ki 5 vakit afyon yiyen bir beyin asla gerçeği göremez. Özgürlük diyorsun ya Oku:

      1. Bugün okula atanan müdürlerin hepsi akp köpeğidir.
      2. Devletin kendi bakanloığına aldığı sözleşmeli insanlarda dincilik gördükleri an hemen işe alıyorlar. Atatürkçüşüğü hissettirenlerise eleniyor.
      3. Bugün polis teşkilatına giren gençlere Atatürk ü mü Tayyippp i mi seviyorsun gibi bir soru soruluyor.
      4. Birçok basın yayın kuruluşunu yolsuzluk yaparak kendine bağlayıp yapılan haksızlıkları millete yanlış anlatıyorlar.
      5. Allah Allah deyip en büyük günah olan kul hakkını defalarca çiğnediğini kanıtlamalarına rağmen hala ona oy vererek afyonun etkisinde olduğunu gösteren milyonlar var bu ülkede.
      6. Sen Adsız Betül, Siz bize saygı duyuyorsunuz di mi gezi parkında ölen gençlerimize üzülmeyip sadece Filistin'deki insana üzülen bir adamı ve hatta Suriyelilere üzülen ama Türkmenlere üzülmeyen sırf sünni olmadıkları için bunları yapan adamı destekleyip mi bize saygı duyuyorsunuz.
      7. Git kendine bir ad al.
      8. Eğer şu kadarcık yüreğin varsa da bu yazıyı sonuna kadar okursun.
      http://akpartiyalanlari.wordpress.com/

      Umarım bir gün bir beynin ne işe yaradığını anlayacaksınız. Bu ülkeyi kurtaran daha önce yabancılara satan adamdan kurtaran hem de Osmanlı sahtekarlarından kurtaran adama ayyaş deyip yaptığı hırsızlığı çuval altı eden bir adamın ne kadar da zihniyetsiz olduğunu görürsünüz. Yakındır Adsız Betül yapılan tüm haksızlıklar Işid e silah sağlayan bu hükümet gidecek sizlerde geride kinci bir neslin intikamına şahit olacaksınız. Hem de tarihte hiç başına gelmeyen intikam kadar.

      Sil
    3. Ha bir din dedin ya bak şimdi Oku:

      Bakara
      (223) kadınlarınız sizin ekinliğinizdir. Ekinliğinize dilediğiniz biçimde varın. Kendiniz için (geleceğe hazırlık olarak) güzel davranışlar takdim edin. Allah'a karşı gelmekten sakının ve her hâlde onun huzuruna varacağınızı bilin. (Ey Muhammed!) Mü'minler'i müjdele.

      Nisa
      (3) Eğer, (velisi olduğunuz) yetim kızlar (ile evlenip onlar) hakkında adaletsizlik etmekten korkarsanız, (onları değil), size helâl olan (başka) kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikahlayın.2 Eğer (o kadınlar arasında da) adaletli davranmayacağınızdan korkarsanız o taktirde bir tane alın veya sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için daha uygundur.

      Ohh bismilllahh gani gani kadınla yatar kalkarım...

      Nisa
      (24) (Savaş esiri olarak) sahip olduklarınız hariç, evli kadınlar (da size) haram kılındı. (Bunlar) üzerinize Allah'ın emri olarak yazılmıştır. Bunların dışında kalanlar ise, iffetli yaşamak ve zina etmemek şartıyla mallarınızla (mehirlerini verip) istemeniz size helal kılındı. Onlardan (nikahlanıp) faydalanmanıza karşılık sabit bir hak olarak kendilerine mehirlerini verin. Mehir belirlendikten sonra, onunla ilgili olarak uzlaştığınız şeyler konusunda size günah yoktur. Şüphesiz ki Allah (her şeyi) hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

      Savaş esiri kadının suçu neyyy heyy. Bu tecavüz olmuyor mu. Işid bugün savaşta kalan kadınları her gün defalarca tecavüz ediyor sonra boyunlarını kesiyor.

      Senin hoşgörü dediğin din müslümanlık yıllardır insanları katlediyor.

      Son olarak:

      Nisa
      (34) Erkekler, kadınların koruyup kollayıcılarıdırlar. Çünkü Allah insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. Bir de erkekler kendi mallarından harcamakta (ve ailenin geçimini sağlamakta)dırlar. İyi kadınlar, itaatkârdırlar. Allah'ın (kendilerini) koruması sayesinde onlar da "gayb"ı korurlar. (Evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (Bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün.Eğer itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah çok yücedir, çok büyüktür.

      Bak bana diklenme bu ayete göre seni tekme tokat döverim. Haddini bil ben erkeğim sen kadınsın bana karşı gelerek günaha girme Eyy Adsız Kadın. Kapiş. Kırıcı konuştuysam özür dilerim tatlım.

      Sil
  3. Müjde hanımın yorumuna tamamiyle katılıyorum.
    Sekslik mekslik bir şey arıyayım derken sıyırabilirsiniz diyim :)

    YanıtlaSil
  4. Sen adi sani olan serkancik..o kadar sığsınki islam denince aklina akp geliyor (biz degil ama sen etkilenmissin dini sömürülerden anlaşılan:)) o kadar sığsinki paylastigin ayetin virgulden onceki kismini okuyup kullanmaya calisiyosun..devaminda iffetli yasamak ve zina etmemek sartiyla onlari mehirle isteyin (yani evlilik teklifi yapin kabul edilirseniz nikahlayin) diyor.sen en iyisi oku baban gibi,essek olma ne dersin;)
    Aynı kutsal kitapta "gozleri var ama gormezler kulaklari var ama duymazlar"da diyor yani senin gibilerle nafile ugrasip laf anlatmak boş caba ama iste vicdan var insan dayanamiyor;)
    Ha bu isid dedigin varya aynen senin yaptigini yapiyo aslinda kendi isine gore evirip cevirip hem kullaniyo hem nefret kazandiriyo islama, cahil cuhela hedef kitle;)kapiş
    Rabbim onlarıda seni de ıslah etsin tatlım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım balım işte din kendi içinde çelişiyor ya ha sen bana din aslen iyidir ama zamanla kötü insanlar tarafından değiştirilmiştir dersen anlarım da o da yok. Sen de hep virgülden öncesine saplanmışsın be gülüm. Öncesin işte ben sonrayım. Neyse boşver beni haklısın sen doğrusun her zaman ama şunu da demeden gitmeyim Işıd ve akp için söylediklerine katılıyorum yani onları kötü görmene helal sana. İnancında doğru bir şeyler yaptığını sezdim ha bir de Adsız bak hele hala bir ad almamışsın üzdün beni.

      Sil

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.