Doğu Türkistan'da Müsüman Çocuğa Sokak Ortasında İşkenceli İnfaz

Doğu Türkistan'daki uygur türkleri'nin yıllardan beri çektiği eziyetler hız kesmeden devam ediyor. Sözde devlet, kan üzerinden siyaset yaparken, siyasiler koltuklaını bırakmamak için her türlü rezillikte yarışmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında müslümanlara yapılan akıl almaz işkenceler devam ederken, sözde müslüman liderlerimiz bu güne kadar bu şerefsizliği yapanları kınamaktan öteye gitmedi. Kendilerine bir dünya kurmuşlar, yalandan kınayıp duruyorlar, insanımızı uyutuyorlar.

Din kardeşlerimiz  ruh hastası faşist Çin'liler tarafından her türlü işkenceye karşı hayat mücadelesi veriyorlar.

Devletin ve toplumun duyarsızlığı ülkemizde hat safhaya çıkmış, diziler, yarışmlar, evlilik programları almış başını gitmiştir.

Bu zulümlerin milyonda biri, her hangi bir yahudiye veya hristiyana yapılmış olsa, şuan tüm müslümanlar "hepimiz hristiyanız, hepimiz yahudiyiz sloganlarıyla sokakları inletiyor olurdu. Bununlada kalmaz, siyonist medya sayesinde geniş kitleler oluşturulup, devlet desteğiyle kiliselerde mumlar yakar, ağlama duvarında yatıyor olurdu sözde müslümanlar.

Hani müsüman neredesin? Müsüman devlet nerede? Müslüman televizyonlar, medya, cemaatler nerede? Bu zulümler neden benim televizyonumda gösterilmiyor? Benim kardeşim neden uyuyor? Kendisini zehirleyen elleri halen neden öpüp başının üzerine koyuyor?

Neden diye sormayacakmısın kendine ey sözde müslüman?

İşte benim minik kardeşimi döve döve böyle öldürdüler..

1 yorum:

Google hesabınız yoksa yorumlama biçimi olarak lütfen "ANONİM" şıkkını işaretleyin ve YAYINLA butonuna basın.